Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (2024)

Laatst bijgewerkt op 17 februari 2022 doorDana Berez

Heb je ideeën nodig om zittend te poseren? Ik heb je gedekt. Luister, zittend poseren kan ronduit ongemakkelijk zijn, waar laat je je benen? Wat doe ik met mijn handen?

In dit bericht ga ik je gevenveel zittende houdingenje kunt je volgende fotoshoot met vrienden proberen voor Instagram-berichten en tips over hoe je er natuurlijk en goed uit kunt zien op foto's. Laten we naar de lijst gaan:

VERWANT:Zorg ervoor dat je leestPoses voor foto'svoor meer poseertips en -tricks!

Leun achterover op een stoel

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (1)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (2)

Laten we de lijst beginnen met een leuke en gemakkelijke zithouding. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en het poseren is klaar. Dit werkt prima als je in mijn geval een stoel of cabana hebt.

Waarom ik van deze houding hou:Deze pose is zo natuurlijk en een perfecte manier om er ontspannen uit te zien op je foto's. Je kunt je benen kruisen of ze naar één kant kantelen.

Ga op een stoeprand zitten

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (3)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (4)

Waar je ook woont, er zijn vast wel wat stoepranden waar je foto's van kunt maken, waardoor deze pose perfect is voor iedereen.

Waarom ik van deze zithouding hou: Ik maak graag foto's terwijl ik op stoepranden zit, omdat het je straat/achtergrond prachtig omkadert. Probeer een esthetische plek in uw stad of gemeente te vinden en laat de foto's beginnen.

Squat-houding

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (5)

Klaar voor een kleine beentraining? Deze gehurkte pose zal je benen een beetje laten branden, maar biedt een unieke invalshoek voor je foto's. Bovendien krijg je geen vuile kleren van op de grond zitten.

Ik leg graag mijn handen op mijn gezicht of kin en beweeg mijn schouders om meer hoek te creëren.

Kijk over de schouder

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (6)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (7)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (8)

Waarschijnlijk zou mijn go-to pose als ik ga zitten achterover leunend over mijn schouder kijken. Laat de persoon die uw foto maakt achter u staan ​​om deze foto te maken. Je kunt deze pose doen op elk soort oppervlak, trappen, richels, grond, enz.

Waarom ik van deze zithouding hou:Deze pose is super speels en leuk. Ik hou ervan mijn schouder op te tillen, zodat hij net mijn kin raakt om een ​​nog schattigere pose toe te voegen.

Vredesteken Pose

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (9)

In plaats van gewoon te gaan zitten, kunt u uw arm opsteken en een vredesteken laten zien! Een van de gemakkelijkste zithoudingen voor Instagram, en bovendien is het zo schattig.

Tip:Door een leuk, blij gezicht toe te voegen aan deze pose, ziet het er echt moeiteloos uit. Ik hou er ook van om mijn hoofd opzij te leunen om het er natuurlijker uit te laten zien! Of zoals mijn voorbeeld, je kunt van de camera af kijken en gewoon naar één kant leunen.

Ga in Stairway Pose zitten

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (10)

Zoek een leuke trap en maak een fotoshoot! Ik hou persoonlijk van de leuke hoeken die je op een trap kunt creëren. Bovendien zit je op ooghoogte met de persoon die je foto maakt, waardoor je scène echt opvalt.

Waarom ik van deze houding hou:Zittend op een trap voegt een ongedwongen sfeer toe aan je foto. Om deze pose er geweldig uit te laten zien, strek je één been verder uit dan het andere been en leun je nonchalant naar één kant.

Zittend op een vensterbank

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (11)

Als je toevallig een mooie vensterbank tegenkomt, stel ik voor dat je daar gaat zitten en wat foto's maakt. Deze foto is genomen op het Top of the Rock Observatory en het uitzicht was adembenemend. Hoewel je misschien niet in de buurt van de Top of the Rock bent, kun je deze pose op bijna alle vensterbanken creëren.

Waarom ik van deze houding hou:We kijken uit de ramen voor uitzicht, en op een vensterbank zitten biedt een vredige, ontspannen sfeer. Ik hou ervan mijn knieën omhoog te houden of een been naar beneden te laten rusten.

KICK-houding

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (12)

Maak je benen klaar, want je staat op het punt om wat kicks toe te voegen aan je foto's! Dit is zeker gemakkelijker op een stoel of bank, maar je zou dit ook zittend op de grond kunnen proberen. Ik tilde mijn beide benen op zodat het been in de lucht evenwijdig zou lijken aan mijn andere been.

Waarom ik van deze houding hou:Schoppen voegt actie en beweging toe aan je foto, en daarbij kun je een aantal natuurlijke en openhartige momenten creëren die er geweldig uitzien op foto's.

Tip:Zet je camera of telefoon in de supersnelle continu- en burst-modus, zodat je de beste foto van de kick in het proces kunt kiezen.

Pretzel zittende houding

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (13)

De krakelinghouding is precies wat het heet. Leg je benen in een krakeling, zoals je deed op de kleuterschool, en je hebt een eenvoudig, schattig pose-idee. U kunt uw hand op uw benen of op uw gezicht laten rusten.

Waarom ik van deze zithouding hou:Deze pose is super casual en biedt een relaxed gevoel! En voor meer interesse kun je altijd een rekwisiet toevoegen.

Zit op de knieën

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (14)

Een van de gemakkelijkste poses op de lijst. Ga gewoon op je knieën zitten! Ik hou vooral van deze pose die vanuit een hoek wordt genomen in plaats van rechtdoor te worden geschoten. Je kunt meer hoeken van mijn lichaam zien en het ziet er zo mooi uit.

Tip:plaats niet al je gewicht in je benen. Probeer je bilspier omhoog te brengen, zodat je benen er op de foto meer langwerpig uitzien en niet platgedrukt worden.

Gekruiste benen vormen

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (15)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (16)

Mijn go-to-zithouding (zelfs als ik geen foto's maak) is om mijn benen over elkaar te slaan. Dit is perfect als je net aan het opwarmen bent voor de camera, omdat het zo'n natuurlijke pose is die we in ons dagelijks leven doen.

Tip:Zorg er bij het doen van deze pose voor dat je naar voren leunt om meer hoeken met je lichaam te maken. Je kunt ook je hand op je benen leggen voor meer steun.

Knie omhoog

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (17)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (18)

Door één knie omhoog te plaatsen, creëer je zo'n leuke coole houding die gemakkelijk te doen is als je niet in de buurt bent van stoelen, richels, enz.

Stappen:Ga op de grond zitten en plaats een knie omhoog, terwijl de andere knie dicht bij de grond blijft. Je kunt je knie omhoog houden door je armen er gracieus omheen te slaan, of je kunt een arm op je knie laten rusten en poseren.

Leun achterover op de grond

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (19)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (20)

Oké, ik ga niet liegen, ik voelde me zo ongemakkelijk bij het doen van deze pose vanaf de Akropolis in Athene, maar het is zo cool geworden en het is een van mijn favoriete foto's tot nu toe. En hoewel ik niet lach op de foto, was ik achter het feit aan omdat ik zoveel plezier had.

Hoe dan ook, deze houding is supereenvoudig (en misschien een beetje onhandig), maar het enige wat je hoeft te doen is helemaal naar achteren leunen, je benen naar voren strekken en poseren.

Tip:Houd je hoofd een beetje naar achteren om er ontspannen uit te zien.

Zithouding met ritssluiting

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (21)

Deze is vergelijkbaar met de houding met één knie, maar pak deze keer beide knieën vast en knuffel ze tegen je lichaam. Dit is een eenvoudige en ontspannen pose die goed past bij allerlei soorten landschappen.

Stappen:Ga op de grond zitten, grijp je knieën en leun je lichaam naar voren om deze dichtgeritste look te creëren.

L-vorm Pose

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (22)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (23)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (24)

Ik ga eerlijk zijn, deze foto uit Positanois mijn favoriete foto aller tijdenwant deze pose stond in brand! Hoewel deze pose er misschien ingewikkeld uitziet, kun je deze in een paar stappen voltooien.

Stappen: Ga op een stoel of richel zitten, breng vanuit je knieën beide benen naar de zijkant, houd ze vast door je tenen te wijzen.

Deze pose voegt veel interesse toe aan je foto's, en het is een van mijn go-to's voor een unieke stijl.

Tip: Wees als een danser en wijs altijd met je tenen! Dit verlengt je benen waardoor je langer lijkt. Door met je tenen te wijzen, zie je er altijd eleganter uit. Een van mijn favoriete tips.

Ontspannen houding

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (25)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (26)

Last but not least is het optellen van alle bovenstaande houdingen en het creëren van een ontspannen zittende houding die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu op de grond of aan de oppervlakte zit, ontspan en poseer gewoon. Het is verbazingwekkend hoe natuurlijk je eruitziet als je gewoon zit zoals je normaal zou doen.

GERELATEERDE BERICHTEN:

Leuke poses voor foto's: hoe er goed uit te zien op foto's

Beste NYC Instagram-spots: 21 locaties met kaart

Ik hoop dat je wat nieuwe zithoudingen voor Instagram hebt gevonden!Tag mij maarInstagramzodat ik kan zien hoe ze geworden zijn!

Bewaar dit bericht op je Pinterest-borden

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (27)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (28)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (29)

Zittende houdingen voor foto's: hoe zittend te poseren - Dana Berez (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5315

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.