Zitten na BBL-mythe | Zit + Rij na bbl | Iraanse chirurgie (2023)

Zitten na BBL-mythe | Zit + Rij na bbl | Iraanse chirurgie (1)

Kan ik zitten na een BBL?

Wat gebeurt er als ik achter BBL zit?

Hoe lang na een BBL kunt u normaal zitten?

Kan ik gaan zitten na de Brazilian Butt Lift?

Wanneer mag ik gaan zitten na een BBL?

Voor het beste resultaat moet u proberen om ongeveer twee tot drie weken na de procedure niet te zitten. Hoewel dit misschien lang lijkt, is de hersteltijd bedoeld om de best mogelijke vettransplantatie mogelijk te maken. Sommige patiënten kunnen al na twee weken gaan zitten, maar de meeste ervaren chirurgen raden patiënten aan om zes weken na de operatie niet te gaan zitten.

In de tussentijd moet u op uw buik gaan liggen of blijven staan. Het doel is om te voorkomen dat er directe druk op de kolf wordt uitgeoefend totdat deze volledig is genezen, omdat te veel druk tot onvoorspelbare resultaten kan leiden.

Voor veel mensen over de hele wereld,plastische chirurgiebiedt een levensveranderende kans om eindelijk bepaalde esthetische resultaten te bereiken die niet mogelijk zijn met dieet, lichaamsbeweging en andere methoden. Vrouwen die slappe borsten hebben gekregen als gevolg van zwangerschap of ouder worden, kunnen bijvoorbeeld eindelijk een parmantiger, wellustiger en jeugdiger uiterlijk krijgen metborstvergrotingEnborst lift. Een van de meest populaire cosmetische ingrepen die patiënten een oplossing biedt voor het bereiken van doelen die anders onmogelijk zouden zijn, is deBraziliaanse billenlift.

Er zijn enkele tijdelijke beperkingen na een brazilian butt lift operatie. Getransplanteerde vetcellen zijn kwetsbaar in de eerste paar weken of totdat er nieuwe bloedvaten zijn gevormd in het doelgebied om de cellen van voedingsstoffen en zuurstof te voorzien. Door druk uit te oefenen op de billen kan de vorming van bloedvaten worden voorkomen, waardoor getransplanteerd vet kan verschuiven of zelfs kan worden vernietigd. Helaas betekent dit dat patiënten gedurende ten minste drie weken na de Braziliaanse billiftoperatie niet direct op hun billen moeten zitten. Het betekent ook dat patiënten tijdens deze cruciale tijd op hun zij of buik moeten slapen, zodat nieuw getransplanteerde vetcellen de tijd krijgen om zich op hun plaats te nestelen.

Lees meer over:10 jaar na bbl

Lees meer over:Bbl in Iran voor en na

Kan ik gaan zitten na de Brazilian Butt Lift?

Een van de meest kritieke aspecten van BBL-herstel is om de nieuw overgedragen vetcellen de beste kans te geven om een ​​bloedtoevoer tot stand te brengen en de procedure te overleven. Patiënten die de postoperatieve instructies niet nauwgezet opvolgen, lopen het risico een groot deel van de vetcellen te verliezen, wat hun resultaten aanzienlijk zal aantasten. Om de vetcellen te behouden, moeten patiënten enkele weken lang geen directe druk op hun billen uitoefenen. Dit omvat zitten, liggen, autorijden en andere activiteiten.

Lees meer over:Hoe vaak komt infectie na bbl voor?

Recht zitten of hoe te zitten na een BBL

De meest voor de hand liggende tegenslag waarmee patiënten met een Braziliaanse billenlift worden geconfronteerd, is het onvermogen om drie weken na de operatie direct op hun billen te gaan zitten. De meeste patiënten zeggen dat ze zich niet realiseren hoeveel ze zitten totdat ze dat niet mogen! Sommige activiteiten die tijdens uw BBL-herstelperiode aanpassingen behoeven, zijn achter uw bureau zitten, in bed liggen, zittend tv kijken of lezen, sporten, reizen volgens plan en natuurlijk autorijden.

Hieronder bespreken we enkele handige tips en aanpassingen die je kunt doen om de worsteling van autorijden na een BBL en andere zittende activiteiten te voorkomen:

Rijden Na je BBL

Na je BBL wil je zeker drie weken niet direct op je bil zitten. Gedurende deze tijd kan het echter nog steeds voorkomen dat u auto moet rijden om naar uw werk of uw normale dagelijkse bezigheden te gaan. Houd er rekening mee dat u gedurende ten minste twee weken na uw procedure geen auto moet rijden en mogelijk langer als u zich zwak of duizelig voelt.

Direct op je kont zitten is verboden, je kunt met behulp van je BBL kussen wel in je auto zitten om te rijden. Een BBL-kussen is een klein kussen dat onder uw onderbenen wordt geplaatst om de druk op uw billen te verminderen tijdens het zitten. Als u uw BBL-kussen gebruikt, blijft uw achterwerk in de lucht hangen in plaats van rechtstreeks op uw autostoeltje te drukken, waardoor overgewicht op het gebied wordt voorkomen. Om in uw auto te gaan zitten, plaatst u eerst uw BBL-kussen op het voorste deel van uw stoel, of het gebied dat zich het dichtst bij het stuur bevindt. Ga dan voorzichtig in de auto zitten en leun met uw rug volledig tegen de rugleuning van de stoel. Je onderbenen moeten op je BBL-kussen zitten en je billen moeten iets omhoog staan ​​om overmatige druk en gewicht op het gebied te voorkomen.

Als je er toch voor kiest om minimaal twee weken na je BBL te rijden, vermijd dan het rijden in de spits of over lange afstanden om de hoeveelheid tijd dat je zit te minimaliseren. Stop desnoods om de dertig minuten om de benen te strekken, wat water te drinken en bij te komen.

Lees meer over:Wanneer mag ik alcohol drinken na bbl?

Werken aan een bureau Na je BBL

Een bureaubaan werken na je BBL kan net zo'n groot ongemak opleveren als autorijden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de hele dag achter je bureau te zitten. Afhankelijk van de cultuur van uw werkplek, kiezen sommige BBL-patiënten ervoor om op hun buik te werken. Dit werkt goed als u een laptop gebruikt en geen desktopcomputer. Natuurlijk zal deze aanpassing niet voor iedereen werken, aangezien niet alle bedrijven er dol op zijn dat hun werknemers op de werkvloer werken. Is uw gezelschap wat strenger, dan kunt u kiezen voor het gebruik van een sta bureau.

Sta-bureaus zijn er in verschillende soorten modellen. Sommige kunnen op een traditioneel bureau worden geplaatst als je zin hebt om rechtop te staan. Anderen zijn complete eenheden die kunnen worden aangepast, afhankelijk van wanneer u wilt zitten of staan. Ook als je geen Braziliaanse billenlift hebt ondergaan, zijn sta-bureaus een goede investering voor je gezondheid. Volgens Healthline hebben mensen die elke dag veel zitten een verhoogd risico op diabetes, hartaandoeningen en vroegtijdig overlijden. Sta-bureaus kunnen uw risico op diabetes, obesitas, rugpijn en depressie verminderen. Sta-bureaus kunnen zelfs energie en productiviteit stimuleren, dus de aanschaf ervan is een geweldige beslissing voor extra comfort tijdens uw hersteltijd en uw algehele welzijn.

Wanneer kan ik op mijn rug slapen na een BBL?

Hoewel op je rug slapen minder druk op je billen legt dan zitten, is het toch aan te raden om zes weken na de ingreep niet op je rug te liggen. In de tussentijd moet u op uw buik of op uw zij slapen. Individuele gevallen variëren, dus zorg ervoor dat u met uw plastisch chirurg praat en diens aanwijzingen voor herstel nauwkeurig opvolgt om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Lees meer over:2 weken na liposuctie foto's

Hoe moet ik slapen na een Brazilian Butt Lift Fat Transfer?

Buikslapen is de beste manier om te slapen tijdens dit herstelproces. Zijslapen is een optie, maar alleen als het absoluut zeker is dat je op je rug moet belanden. Op welke manier dan ook op je rug of rug slapen is in alle vormen niet aan te raden en onverstandig. Het is veilig om minimaal 2 maanden niet op je rug te slapen.

Zitten doet pijn 7 weken na BBL

U bevindt zich nog in de beginfase van het genezingsproces, het kan tot zes maanden duren voordat u de definitieve resultaten ziet, dus wees geduldig. In het stadium waarin u zich bevindt, zijn ontstekingen, ongemakken en onregelmatigheden normaal. Als u zich zorgen maakt, neem dan contact op met uw plastisch chirurg.

Bron:

https://raoplasticsurgery.com/blog/what-are-the-dos-and-donts-after-bbl-surgery

https://jerrychidestermd.com/blog/how-long-until-you-can-sit-again-after-a-bbl

https://lookyounger.net/when-can-you-sit-down-after-a-brazilian-butt-lift

https://www.campanileplasticsurgery.com/will-sitting-for-your-desk-job-hurt-your-brazilian-butt-lift/

https://miaaesthetics.com/the-struggles-of-driving-after-a-bbl/

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 11/19/2023

Views: 5855

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.