Hoe lang kan Taco Bell buiten zitten? [+Beste opslagpraktijken] (2023)

Als je 's avonds laat mega-munchies krijgt, is Taco Bell een snelle, goedkope oplossing voor die trek.

Voor weinig geld kun je veel eten. Soms heb je zelfs restjes over. Wat doe je ermee?

Over het algemeen kun je de restjes van Taco Bell 2 uur buiten laten staan ​​en daarna moeten ze in de koelkast worden bewaard. De meeste Taco Bell-producten zijn ongeveer 2-3 dagen houdbaar in de koelkast. Knapperige taco's gemaakt met rundergehakt zijn minder snel houdbaar vanwege de vloeistof in het rundvlees. Kip- of steakburrito's en quesadilla's zijn goed houdbaar, net als de vegetarische opties gemaakt met zwarte bonen of bonen.

Lees verder voor suggesties voor het bewaren en opwarmen van specifieke etenswaren van Taco Bell, feiten over de geschiedenis van Taco Bell en hoe ze hun voorraden betrekken.

Serveertijden voor fastfood

Taco Bell is fastfood. Het is ontworpen om snel te worden bereid en gegeten.

Volgens het personeelshandboek van Taco Bell moet bereid voedsel binnen 15 minuten worden geserveerd of worden weggegooid.

Natuurlijk weten we allemaal dat als je restjes hebt, je een manier wilt vinden om ze te bewaren en later op te eten.

De USDA raadt aan om geen bederfelijk voedsel langer dan 2 uur te laten staanvoordat ze worden gekoeld of ingevroren om schadelijke bacteriegroei te voorkomen.

Hoe lang kan Taco Bell buiten zitten? [+Beste opslagpraktijken] (1)

Voor de best smakende Taco Bell-gerechten moet u ze eten terwijl ze nog warm zijn in het restaurant, idealiter binnen 15 minuten na ontvangst van uw bestelling.

Taco Bell eten die buiten heeft gezeten

Als je je taco's of gegrilde burrito enkele uren of zelfs 's nachts hebt laten staan, vraag je je misschien af ​​of het veilig is om het op te eten.

Wanneer je deze informatie op internet doorzoekt, vind je veel tegenstrijdige informatie en persoonlijke ervaringen.

Waar al deze standpunten op neerkomen, is dat je Taco Bell MOET weggooien die langer dan 2 uur is weggelaten.

Veel mensen melden echter dat ze overgebleven Taco Bell-maaltijden tot 18 uur oud hebben gegeten zonder nadelige gevolgen.

Houd er rekening mee dat de meeste van deze meldingen van het eten van overgebleven Taco Bell op kamertemperatuur afkomstig zijn van universiteitsstudenten die weinig geld hebben en elke dollar proberen uit te rekken.

Jonge mensen nemen meer risico's dan oudere mensen, zelfs risico's zoals het risico op voedselvergiftiging door verkeerd opgeslagen restjes.

Overgebleven Taco Bell bewaren

Sommige etenswaren van Taco Bell zijn beter houdbaar dan andere. Nacho's en knapperige tacoschelpen worden waarschijnlijk drassig als ze voor langere tijd worden bewaard.

Ook kunnen rundvleestaco's niet goed worden bewaard, omdat het vet en de vloeistof van het rundergehakt ervoor zorgen dat de tortilla of de taco-schaal drassig wordt en uit elkaar valt.

Verse groenten zoals sla en tomaat blijven ook niet goed omdat ze slap en onaantrekkelijk worden door de aanvankelijke hitte en olie van het vlees in de gerechten.

Ten slotte zullen zure room en guacamole op taco's of nacho's niet goed blijven en zeker niet goed opwarmen.

Verwijder voor het beste resultaat alle verse producten of toppings zoals sla, tomaat, zure room en guacamole voordat u de overgebleven Taco Bell bewaart.

Bewaar uw restjes vervolgens maximaal 2 dagen in een luchtdichte verpakking zoals een zak met ritssluiting voordat u ze opnieuw opwarmt.

Burrito's en quesadilla's gemaakt met kip, biefstuk of vegetarische ingrediënten zijn het gemakkelijkst te bewaren en later op te eten.

Deze vullingen hebben meestal minder vloeistof dan rundergehakt, dus de tortilla's worden niet drassig.

Taco Bell-restjes opwarmen

Sommige mensen eten overgebleven Taco Bell op kamertemperatuur of rechtstreeks uit de koelkast.

Hoewel het niet nodig is om voedsel van Taco Bell op te warmen voordat je het eet, kan het zijn dat het de smaak en textuur verbetert om het op te warmen in de oven of broodroosteroven.

Probeer taco's in een koekenpan op de kookplaat op middelhoog vuur te verwarmen om schelpen die zacht zijn geworden in de koelkast knapperig te maken.

Een broodroosteroven of een conventionele oven die tot 350 graden is verwarmd, helpt ook om de tacoschelpen wat knapperiger te maken.

Op kip gebaseerde producten en vegetarische opties zijn waarschijnlijk beter houdbaar en beter op te warmen dan rundvleesproducten omdat ze minder vet bevatten.

Je kunt kipquesadilla's of gegrilde burrito's opwarmen in een koekenpan of broodroosteroven op middelhoog vuur.

Hoe lang kan Taco Bell buiten zitten? [+Beste opslagpraktijken] (2)

Bijgerechten zoals rijst of bonen kunnen gemakkelijk worden bewaard en goed worden opgewarmd in de magnetron gedurende 1-2 minuten.

Is Taco Bell te vergelijken met authentiek Mexicaans eten

Het korte antwoord is nee. De komst van Taco Bell begon echter een obsessie met taco's van alle soorten in de Verenigde Staten, die zelfs nu nog steeds populair is.

Glen Bell begon taco Bell in 1962 in Californië. Glen had eerder een hamburgerkraam gerund voordat hij een tacokraam opende genaamd Taco Tia. In 1970 had Taco Bell 325 openbare restaurants.

Het eerste significante verschil tussen een Taco Bell-taco en authentiek Mexicaans eten is dat Mexicaans eten meestal wordt geserveerd met maïstortilla's, geen bloemtortilla's of gefrituurde maïsschelpen.

Glen Bell vond de gefrituurde taco-schaal uit om het serveren van taco's efficiënter te maken.

Tortillachips zijn een uitgesproken Amerikaanse uitvinding, gemaakt in Los Angeles in de jaren 40. Toen de eerste machinaal gemaakte tortilla's van de band kwamen, waren sommige misvormd.

In plaats van ze weg te gooien, bakte de eigenaar ze en maakte ze chips voor hun Mexicaans restaurant. Nu zijn ze een hoofdbestanddeel van het Ameican-Mexicaanse voedselmenu.

Queso diende als een gesmolten kaasdip met chilipepers voor extra pittigheid, is populair bij Taco Bell en de meeste andere Mexicaanse restaurants in de VS Hoewel het heerlijk is, is het geen Mexicaans gerecht.

Ontbijtburrito's, een combinatie van roerei, aardappelen, kaas en vlees, zijn ook een typisch Texaanse creatie.

De ontbijtburrito's van Taco Bell zijn nog meer voorbeelden van de lange rij niet-Mexicaans eten op het Taco Bell-menu.

Hoe Taco Bell vlees verzamelt en bereidt

Taco Bell doet er alles aan om vlees te verkrijgen van door de USDA goedgekeurde bronnen die milieuvriendelijk zijn.

Ze zetten zich in voor transparantie in hun voedselverwervings- en bereidingsprocessen, dus deze informatie is gratis beschikbaar op de Taco Bell-website.

Taco Bell kookt en brengt zijn 100 procent USDA rundergehakt op een centrale locatie.

Vervolgens draineren ze overtollig vet, verpakken het vlees met water en verzenden het naar individuele restaurants, waar het personeel het opwarmt voordat het aan de gasten wordt geserveerd.

Taco Bell neemt deel aan de Roundtable for Sustainable Beef in de Verenigde Staten. Ze werken samen met bedrijven, landbouwexperts en milieuactivisten om ervoor te zorgen dat het rundvlees dat ze verkopen de kleinst mogelijke impact op de planeet heeft.

Evenzo wordt de kip van Taco Bell allemaal in eigen land geleverd door bedrijven zoals Tyson Foods, waar u waarschijnlijk ook uw kip vandaan haalt.

Veganistische en vegetarische Taco Bell-opties

Tot tien procent van de items op het Taco Bell-menu is vegetarisch of kan met enkele eenvoudige wijzigingen worden gewijzigd om vegetarisch te zijn.

Bovendien is Taco Bell het eerste fastfoodrestaurant dat voedsel gecertificeerd heeft door de American Vegan Association.

De meest populaire vegetarische opties zijn de bonenburrito, de zwarte bonen crunch wrap supreme, de zwarte bonen quesarito, de kaas quesadilla en de cheesy bonen en rijst burrito.

Hoe lang kan Taco Bell buiten zitten? [+Beste opslagpraktijken] (3)

Je kunt de kaas vervangen door fresco-topping of tomaat om deze opties veganistisch te maken.

Voedselveiligheid en certificeringen

Taco Bell zorgt ervoor dat de UDSA en FDA al zijn voedsel goedkeuren. Vanwege recente zorgen over allergenen in voedingsmiddelen, heeft Taco Bell veel voedingsmiddelen van het menu verwijderd met kunstmatige kleur- of smaakstoffen, waardoor 95 procent van hun menu volledig natuurlijk is.

Drankjes en co-branded items hebben nog steeds kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Ze raden glutengevoelige diners aan om knapperige maïstacoschelpen te kiezen in plaats van bloemtortilla's.

In het voedselveiligheidsgedeelte van de website wordt echter opgemerkt dat voedselfabrieken ook gluten kunnen verwerken, dus mensen met coeliakie zouden moeten overwegen om ergens anders te gaan eten.

Hoewel Taco Bell geen voedsel serveert met veel voorkomende allergenen zoals noten of schaaldieren, hebben ze geen controle over de verwerkingsfabrieken waar de ingrediënten zijn gemaakt en verpakt.

Daarom kunnen er sporen van deze allergenen in het bereide voedsel aanwezig zijn.

Voedselingrediënten en voedingswaarde-informatie

Taco Bell streeft ernaar al haar klanten alle informatie te geven die ze nodig hebben om goede beslissingen te nemen over hun eten.

Ze vermelden deingrediënten voor elk voedingsmiddelEnvoedingswaarde-informatie voor elk item op het menu.

Ze bieden zelfs een voedingscalculator, zodat u alle informatie kunt optellen voor een maaltijd die u van plan bent te hebben, zodat u kunt begrijpen hoe deze uw dieet beïnvloedt.Vind het via deze linken kijk hoe Taco Bell past bij uw voedingsbehoeften.

Laatste overwegingen

Taco Bell krijgt vaak een slechte reputatie vanwege de smaak van fastfood-taco's. Deze goedkope taco's inspireerden echter een hele natie van taco-liefhebbers en een industrie van Mexicaans-achtige fastfoodrestaurants.

Je moet eten van Taco Bell zo snel mogelijk na aankoop eten voor de beste smaak. Als je nog restjes hebt, zet ze dan binnen 2 uur in de koelkast.

Plaats de overgebleven taco's en burrito's in een luchtdichte verpakking of een zak met ritssluiting. Als u de producten zoals sla, tomaten, zure room en guacamole verwijdert, zult u merken dat ze beter opwarmen.

Rundergehakttaco's en burrito's zijn het minst goed houdbaar vanwege het vochtgehalte in het gehakt. Het maakt de tacoschelpen en tortilla's drassig.

Etenswaren gemaakt met gegrilde kip, biefstuk of vegetarische stijl zijn beter houdbaar en goed op te warmen.

Door overgebleven knapperige schelpen op het fornuis in een koekenpan te verhitten, wordt een deel van de knapperigheid hersteld.

Anders kunt u eventuele restjes in de oven of broodroosteroven opwarmen. Zorg ervoor dat u de verpakking met folie verwijdert voordat u iets in de magnetron opwarmt.

Andere interessante gidsen

  • Hoe lang kan Subway Sub buiten zitten
  • Kun je zachte tacoschelpen invriezen?
  • Hoe lang kan ontbijtburrito buiten zitten

Hoe lang kan Taco Bell buiten zitten? [+Beste opslagpraktijken] (4)

Karen Taylor

Mijn naam is Keren Tayler. Ik ben een thuisblijvende mama van drie lieve meiden, Sarah + Rachel + Hannah. Voordat ik moeder werd, had ik een succesvolle carrière op het gebied van boekhouding, op een steenworp afstand van CPA worden. Ik besloot mijn carrière op te geven om mijn eigen kinderen groot te brengen (in plaats van een oppas het te laten doen, geen oordeel hier :)) Ik heb veel geleerd en ik deel het graag met andere moeders. Onderweg werd ik ook eenGediplomeerd voedselverwerker.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 19/09/2023

Views: 5793

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.