Hoe je ervoor zorgt dat hij zich zorgen maakt over het verlies van jou: 15 tips die alle vrouwen zouden moeten weten (2023)

Afgezien van het hebben van een emotioneel of fysiek gewelddadig vriendje, is er niets ergers dat ik kan bedenken dan een man die je als vanzelfsprekend beschouwt.

Dat exacte probleem heeft geleid tot het einde van sommige van mijn relaties op een zeer teleurstellende manier.

Daarom zijn de volgende tips zo belangrijk om in gedachten te houden als je speciaal voor je man wilt blijven.

Hoe je ervoor zorgt dat hij zich zorgen maakt over het verlies van jou: 15 tips die alle vrouwen zouden moeten weten

1) Doe rustig aan met sms'en

Sms'en is het moderne equivalent van conversatie, dus we doen er allemaal veel van.

Ik raad aan om het tot een minimum te beperken, behalve met goede vrienden en degenen met wie je platonisch bent.

Overmatig beschikbaar zijn op sms'en doet vooral één ding: het zorgt ervoor dat een man je als vanzelfsprekend beschouwt.

Nu, toegegeven, het kan hem ook aan jou verslaafd maken en door jou worden gebruikt als een hulpmiddel om hem af te snijden en hem wanhopig te makenjou achtervolgen.

Maar over het algemeen, laat het sms'en tot een minimum beperkt. Laat hem ook de meeste teksten initiëren.

Het zal je "zeldzaamheid" in zijn ogen vergroten en hem doen geloven dat je moeilijker te krijgen bent (omdat je dat bent).

2) Wees minder beschikbaar

Een andere manier om ervoor te zorgen dat hij zich zorgen maakt over het verlies van jou, is door te zijnminder fysiek beschikbaar.Dit kan inhouden dat hij moet uitkijken naar fysieke intimiteit, maar het betekent ook dat hij een strakker schema moet hebben waar hij niet altijd in past.

Ghost hem alsjeblieft niet (dat is gewoon onvolwassen).

Maar heb wel andere verplichtingen waar je je aan houdt en die hem niet altijd op de eerste plaats zetten.

Zelfs als hij je serieuze vriend is, is een man die je tijd op prijs stelt en weet dat hij er niet altijd moeite mee heeft, erg belangrijk om ervoor te zorgen dat hij je hoog blijft waarderen.

Als hij ziet dat je echt een heleboel andere dingen aan de hand hebt, zal hij diep beseffen hoe gemakkelijk het voor je zou zijn om hem te laten vallen en hem gewoon uit je leven te wissen.

En hij zal bang zijn om je te verliezen.

Als je agenda momenteel niet erg vol is en je eerste instinct is om altijd ja te zeggen tegen elke datum die hij vastlegt, krijg het dan drukker!

Ik weet zeker dat je een paar andere dingen kunt vinden om je voor aan te melden en andere vrienden om hem van tijd tot tijd voor te zijn.

3) Open niet te snel

Dit is wat een persoon van lage waarde is(man of vrouw) doet als ze iemand leuk vinden:

Ze flappen het er meteen uit na een date of twee.

Ik bedoel, afgezien van de zeldzame gevallen waarin het liefde op het eerste gezicht is, komt dit erg onaantrekkelijk over.

Als je te snel probeert vast te stellen of iemand anders hetzelfde voelt als jij, kom je vreselijk onzeker en behoeftig over.

Doe dit niet.

Als je in plaats daarvan sterke gevoelens voor een man hebt, denk er dan over na en laat ze veranderen in een fijn gerijpte wijn.

Uiteindelijk wil je natuurlijk meteen zeggen hoe je je voelt (en hij ook), maar begin er niet meteen aan in de eerste week dat je hem kent.

De kans is groot dat het hem gewoon laat denken dat hij jou in de palm van zijn hand heeft en dat hij er niet om geeft je te verliezen.

Als hij weet dat het moeilijker is om je hart te winnen en dat je diepere gevoelens alleen bewaart voor iemand die heel speciaal is, zal hij veel banger zijn om je te verliezen en meer belang hechten aan wat je van hem vindt.

4) Laat experts op afroep aanwezig zijn

Hoewel dit artikel de belangrijkste tips behandelt om ervoor te zorgen dat een man je meer waardeert, kan het nuttig zijn om met een relatiecoach over je situatie te praten.

Met een professionele relatiecoach kunt u advies krijgen dat specifiek is voor uw leven en uw ervaringen...

Relatie Heldis een site waar hoogopgeleide relatiecoaches mensen door gecompliceerde en moeilijke liefdessituaties helpen, zoals hoe je een man bang kunt maken dat hij je misschien kwijtraakt.

Ze zijn een zeer populaire bron voor mensen die voor dit soort uitdagingen staan.

(Video) Zo gaat het nu met ‘hier zit geen zand’-meisje

Hoe moet ik dat weten?

Nou, ik nam een ​​paar maanden geleden contact met ze op toen ik een moeilijke periode doormaakte in mijn eigen relatie.

Nadat ik zo lang in gedachten was verzonken, gaven ze me een uniek inzicht in de dynamiek van mijn relatie en hoe ik deze weer op de rails kon krijgen.

Ik stond versteld van hoe aardig, empathisch en oprecht behulpzaam mijn coach was.

Binnen enkele minuten kun je in contact komen met een gecertificeerde relatiecoach en advies op maat krijgen voor jouw situatie.

Als je je afvraagt ​​hoe je ervoor kunt zorgen dat een man genoeg om je geeft om je zorgen te maken dat hij je kwijtraakt, maar niet zo bang hoeft te zijn dat hij je kwalijk gaat nemen, dan heeft een liefdescoach bij Relationship Hero precies het soort specifieke advies dat je nodig hebt.

Klik hier om aan de slag te gaan.

5) Ken uw waarde

De wereld zit vol met mensen die klaarstaan ​​om je te vertellen dat je het niet waard bent om gehurkt te worden.

Van glanzende make-upadvertenties tot prullenbakken op sociale media, er is een eindeloze reeks bemoeials die bereid zijn hun mening over je te geven.

Je bent te mager, te dik, te mooi, te lelijk, te intellectueel, te dom. Je kunt het nooit goed doen, althans niet om iedereen tevreden te stellen.

Als je je waarde gaat baserenop de glijdende schaal van de mensen om je heen, zul je als een jojo zijn die alle kanten op flopt, volledig in de war en gedemoraliseerd.

Het is cruciaal om je eigen waarde te kennen als je wilt dat een man zich zorgen maakt dat hij je kwijtraakt.

Dit gaat niet over het herhalen van een of andere mantra in je hoofd ("Ik ben het waard, ik ben het waard", enz.), Het gaat erom dat je in je buik weet dat je waarde niet wordt bepaald door één man, zelfs niet door een man die je leuk vindt.

Het gaat erom dat je dat innerlijke vertrouwen hebt dat je iemand beter zult ontmoeten als iemand je in de steek laat waarvan je had gehoopt dat het goed zou komen. Die innerlijke waarde en dat geloof zullen doorschijnen en maken hem erg bezorgd om jou te verliezen.

6) Wees betrouwbaar

Er zijn datinggidsen en schrijvers die vrouwen zullen adviseren om opzettelijk verwarrend en grillig te zijn om een ​​man af te stoten en hem te dwingenhunkeren naar uw validatie.

Ik raad dit oprecht niet aan, tenzij je doel hersenspelletjes en verleidelijke powertrips zijn.

Als je op zoek bent naar een echte relatie en naar iets dat mogelijk serieus is, is het belangrijk om betrouwbaar te zijn.

Eén voorwaarde: dit betekent niet dat het "gemakkelijk" te krijgen of te lezen is.

Wat het betekent, zijn de heel simpele dingen, zoals komen opdagen wanneer je zegt dat je wilt, plannen van tevoren annuleren als je het niet kunt halen, eerlijk zijn als je niet van een man houdt, enzovoort.

Het betekent niet dat je je te snel openstelt of hem te gemakkelijk laat weten wat er met je aan de hand is.

Het betekent gewoon dat je in een hogere klasse speelt waar je woord je band is.

Zijn aantrekkingskracht en respect voor jou zal dienovereenkomstig groeien.

7) Zie er op je best uit

Fysiek uiterlijkmaakt nogal wat uit, ongeacht al het soort 'innerlijke schoonheid'-advies dat je daar zult horen.

Gods eerlijke waarheid is dat wij mannen nogal wat belang hechten aan hoe een vrouw eruitziet.

Dit betekent ook niet oppervlakkige dingen zoals make-up of hoe goed je je mascara hebt gedaan.

Een deel ervan is natuurlijk of we je in het echt aantrekkelijk vinden.

Maar een ander groot deel ervan is hoe je jezelf en je energie draagt.

Twee vrouwen met een bijna identiek uiterlijk kunnen radicaal verschillen in aantrekkelijkheid, afhankelijk van hun energie en hoe ze overkomen. Degene die sprankelend, hilarisch en betoverend is, zal een vrouw zijn waaraan elke man snel verslaafd raakt en bang is om te verliezen. Degene die leeggelopen, behoeftig en negatief is, zal een vrouw zijn waar elke man snel moe van wordt en die zich niet veel zorgen maakt over verliezen.

8) Loop weg als hij het tegenovergestelde verwacht

Veel jongens proberen spelletjes te spelen en vrouwen aan het lijntje te houden.

Ze weten dat ze je niet leuk vinden, maar willen dat welhoud je voor seks.Ze weten dat ze je erg leuk vinden, maar willen je lang aan het lijntje houden terwijl ze andere meisjes achterna zitten voor seks.

(Video) VADER BEHANDELT ZIJN KIND SLECHT | BONDGENOTEN

En zo verder, in honderd variaties.

Een van de beste spellen die een man zal doen, is het contact met je verbreken en verwachten dat je achter hem aan komt.

Wanneer je dat niet doet, geloof me: hij merkt het.

En wanneer hij het opmerkt, begint zijn interesse en aantrekkingskracht voor jou onmiddellijk te stijgen.

Als je het contact met hem verbreekt wanneer hij dat met jou doet en zijn afstandelijke gedrag weerspiegelt, zal hij dat voelen en zal hij waarschijnlijk snel genoeg het contact herstellen.

Als je hem echter achtervolgt wanneer hij zich terugtrekt, zal hij inschatten dat je van lage waarde bent of "gemakkelijk" en het kan hem over het algemeen niet schelen of je hem leuk vindt of niet.

9) Optimaliseer je belangrijkste relatie

In plaats van je alleen maar zorgen te maken over hoe je hem moet makenbang om je te verliezen, Ik wil ook voorstellen om in de spiegel te kijken. Als je worstelt met jongens die vrijblijvend zijn en een rotgevoel over jezelf hebben, probeer dan door te dringen tot de wortels hiervan.

Is er gewoon niemand goed beschikbaar, of accepteer je minder dan wat je waard bent?

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom liefde zo moeilijk is?

Waarom kan het niet zijn hoe je je had voorgesteld om op te groeien? Of in ieder geval een beetje verstand hebben...

Gerelateerde verhalen van Hack Spirit

  • 10 uitdrukkingen die narcisten gebruiken om hun partner in een relatie onder controle te houden
  • 9 fouten die introverte mensen vaak maken in relaties
  • Als je partner deze 15 dingen doet, proberen ze je onder controle te krijgen

Als je te maken hebt met mensen die je in liefde onderschatten, is het gemakkelijk om gefrustreerd te raken en je zelfs hulpeloos te voelen. Je kunt zelfs in de verleiding komen om de handdoek in de ring te gooien en de liefde op te geven.

Ik wil voorstellen om iets anders te doen.

Dat heb ik geleerd van de wereldberoemde sjamaan Rudá Iandê. Hij leerde me dat de manier om liefde en intimiteit te vinden niet is wat we cultureel geconditioneerd zijn om te geloven.

Sterker nog, velen van ons saboteren en bedriegen zichzelf jarenlang, waardoor ze een partner die ons echt kan vervullen in de weg staan.

Zoals Rudá uitlegtin deze verbluffende gratis video, velen van ons jagen liefde op een giftige manier na die ons uiteindelijk in de rug steekt.

We komen vast te zitten in vreselijke relaties of lege ontmoetingen, vinden nooit echt wat we zoeken en blijven ons vreselijk voelen over dingen zoals jongens die je als vanzelfsprekend beschouwen.

We worden verliefd op een ideale versie van iemand in plaats van op de echte persoon.

We proberen onze partners te "repareren" en uiteindelijk vernietigen we relaties.

We proberen iemand te vinden die ons "compleet" maakt, maar vallen uit elkaar met hen naast ons en voelen ons twee keer zo slecht.

Rudá's leringen lieten me een heel nieuw perspectief zien.

Tijdens het kijken, Ik had het gevoel dat iemand mijn worsteling begreep om voor het eerst liefde te vinden en te koesteren - enbood uiteindelijk een daadwerkelijke, praktische oplossingtot datingdrama en teleurstellingen.

Als je klaar bent met onbevredigende dating, lege afspraken, frustrerende relaties en steeds weer nieuwe hoop, dan is dit een bericht dat je moet horen.

Ik garandeer je dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Klik hier om de gratis video te bekijken.

10) Stel duidelijke grenzen

Er is één groot probleem datvelen van ons hebben grenzen: we stellen ze in en dan verplaatsen we ze.

We zeggen dat we XYZ onder geen enkele omstandigheid tolereren, maar dan laten we iemand anders ons ertoe aanzetten om XYZ te tolereren vanwege welk zwak excuus dan ook.

Het maakt eigenlijk niet uit waarom we onze grenzen hebben verlegd; waar het om gaat is dat we het hebben gedaan. Bedenk een zakelijke metafoor.

Als u wist dat uw creditcardmaatschappij u nooit echt zou laten terugbetalen wat u erop hebt geleend en u uw kaart gewoon zou kunnen verknippen zonder gevolgen te ondervinden, waarom zou u dan de grenzen ervan respecteren?

U zou zoveel mogelijk uitgeven en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de kaart en de bijbehorende privileges van u worden ingetrokken.

(Video) Het Grote Verschil Tussen Afvallen en Je Vetpercentage Verlagen Is Focus

Maar als je weet dat de regels van de kaart worden gehandhaafd en dat er niet over de limieten kan worden onderhandeld, respecteer je ze en doe je wat je kunt om de kaart te behouden.

11) Wees moeilijk om indruk te maken

Een van de andere aspecten van je gedrag waardoor een man zich zorgen maakt dat hij je kwijtraakt, is als je dat bentmoeilijk indruk te maken.

Veel gidsen zullen zeggen dat ze hard moeten optreden om indruk te maken, maar dat is helemaal niet wat ik bedoel.

Ik zeg dat het echt moeilijk is om indruk te maken.

Zoals de Canadese countryster Shania Twain zegt: "Dat maakt niet veel indruk op mij."

Dus hij kan gitaar spelen, veel verdienen als advocaat, in een hete auto rijden of een paar talen spreken? Groot probleem.

Je bent niet gemakkelijk te winnen en je laat je niet verleiden door een paar grote statistieken.

Je neemt de tijd en valt alleen voor een man die echt authentiek is, niet iemand die alle toeters en bellen aan de buitenkant heeft.

Dit is de echte waarheid die veel jongens missen en waar veel vrouwen ook niet eerlijk over zijn:

De meest aantrekkelijke mannen en vrouwen zijn geen klootzakken die mensen niet respecteren, maar ze zijn ook niet stereotiep "aardig" met tijd voor iedereen.

Het zijn competente, authentieke mensen die veel waarde hechten aan hun acties en geen goedkeuring van iemand anders zoeken. Dat is het recept voor aantrekkingskracht daar.

12) Zorg dat je sociale media blijven knallen

Sociale mediais tegenwoordig een belangrijke indicator van populariteit en status.

De jouwe in de best mogelijke vorm hebben, is een goede manier om elke man te laten begrijpen dat je geliefd bent en genoeg andere jongens hebt die je leuk zouden vinden als hij niet zou trainen.

Als hij het gevoel heeft dat hij de enige is die echt achter je aan zit, is de spanning van de achtervolging verdwenen en zal hij geneigd zijn zich terug te trekken.

Als hij weet dat er honderd hongerige wolven zijn als hij aan je slechte kant komt, is de kans veel groter dat hij zich zorgen maakt dat hij je kwijtraakt. Er zit natuurlijk ook een cynische kant aan.

Omdat geen enkele vrouw een man wil die zo bang is om haar kwijt te raken dat hij een totale oplichter wordt die nooit ruzie maakt of zijn eigen prioriteiten heeft.

Op deze manier kun je ook zien of hij zijn eigen ruggengraat heeft of dat hij gewoon gaat doen wat je wilt, zodat hij je niet kwijtraakt.

Wat je idealiter wilt, is een man die bang is om je te verliezen, maar nog steeds vastbesloten is om zijn authentieke zelf te zijn.

13) Laat hem zien dat je andere opties hebt

Als een man ziet dat je redelijk beperkt bent in je levenskeuzes, zal hij geneigd zijn om jou als een van de vele opties te houden enniet plegen.

Als hij ziet dat jij het bentdie veel opties heeft(waarvan hij er maar één is), zal hij veel eerder geneigd zijn je te waarderen en steviger aan je vast te houden.

Het probleem is dat het hebben van opties in het leven en in je carrière niet iets is waar we allemaal het geluk mee hebben.

Dus hoe kun je dit gevoel van "vastzitten in een sleur" overwinnen?

Nou, je hebt meer nodig dan alleen wilskracht, dat is zeker.

Ik leerde hierover van Life Journal, gemaakt door de zeer succesvolle levenscoach en lerares Jeanette Brown.

Zie je, wilskracht brengt ons maar zo ver... de sleutel om je leven te transformeren in iets waar je gepassioneerd en enthousiast over bent, vereist doorzettingsvermogen, een mentaliteitsverandering en het effectief stellen van doelen.

En hoewel dit klinkt als een enorme taak om te ondernemen, is het dankzij de begeleiding van Jeanette gemakkelijker geweest dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

Klik hier voor meer informatie over Life Journal.

Nu vraag je je misschien af ​​wat de cursus van Jeanette anders maakt dan alle andere programma's voor persoonlijke ontwikkeling die er zijn.

Het komt allemaal op één ding neer:

Jeanette is niet geïnteresseerd om je levenscoach te zijn.

In plaats daarvan wil ze dat JIJ de touwtjes in handen neemt bij het creëren van het leven waarvan je altijd al hebt gedroomd.

(Video) Willem Glaudemans over het openen van je hart en vergeven | #KUKURU 67

Dus als je klaar bent om te stoppen met dromen en je beste leven te gaan leiden, een leven gecreëerd op jouw voorwaarden, een leven dat je vervult en bevredigt, aarzel dan niet om Life Journal te bekijken.

Hier is de link nog een keer.

14) Stop met hem zo te waarderen

Als een man weet dat je hem leuk vindt en je hem veel waardering toont, denkt hij dat hij je zo goed als voor zichzelf heeft.

Stop met zoveel waardering voor hem te tonen vanwege je gevoelens voor hem.

Dit kan moeilijk zijn als je veel om een ​​man geeft en een aanhankelijke vrouw bent, maar je bespaart jezelf een hoop hartzeer als je het afzwakt.

Als je relatie serieus is, kun je hem natuurlijk waardering geven, maar leg het niet te dik en vaak op.

Bewaar het in incrementele reserves voor als hij echt een goede jongen is.

Als hij ziet dat hij vreugde in je ogen kan brengen door gewoon 's ochtends koffie te zetten of je mee uit te nemen naar een leuk evenement, zal hij het gevoel hebben dat je gemakkelijk te vangen bent.

En hij zal je niet hoog waarderen of bang zijn om je kwijt te raken, omdat hij zal zien dat hij je om zijn pink heeft gewikkeld.

15) Vertel hem over andere jongens die je hebt verlaten

Dit is de nucleaire optie, dus gebruik het alleen als je hem echt bang wilt maken, en gebruik het goed.

De tactiek is uiterst eenvoudig, maar zal zijn hersenen verdraaien in een krakeling.

Je noemt gewoon andere jongens die je hebt verlaten of waarmee je het hebt uitgemaakt en die om de een of andere reden niet hebben gewerkt.

Hij zal zich gaan afvragen of hij de volgende is en de hele nacht wakker zijn om erachter te komen of het een gecodeerd bericht voor hem was.

Zelfs als dat niet het geval is, wordt de boodschap duidelijk afgeleverd:

Je hebt eerder jongens verlaten en je bent niet bang om het opnieuw te doen als dat nodig is.

Houd ervan of verlies het

De algemene mentaliteit van een waardevolle vrouw zou moeten zijn: hou ervan of verlies het.

Een man zal bang zijn om je kwijt te raken als je het soort meisje bent dat duidelijke grenzen stelt en bereid is weg te lopen als niet aan je normen wordt voldaan.

Mannen kunnen het van mijlenver voelen:

Of je nu eindeloze rotzooi verdraagt ​​en eindeloze tweede kansen geeft of dat je voet bij stuk houdt en wegloopt.

Het tweede type vrouw is het soort dat ze doodsbang zijn te verliezen.

Gerelateerde verhalen van Hack Spirit

  • 10 uitdrukkingen die narcisten gebruiken om hun partner in een relatie onder controle te houden
  • 9 fouten die introverte mensen vaak maken in relaties
  • Als je partner deze 15 dingen doet, proberen ze je onder controle te krijgen

Kan een relatiecoach jou ook helpen?

Als je specifiek advies wilt over jouw situatie, kan het heel nuttig zijn om met een relatiecoach te praten.

Ik weet dit uit eigen ervaring...

Een paar maanden geleden nam ik contact op metRelatie Heldtoen ik een moeilijke periode doormaakte in mijn relatie. Nadat ik zo lang in gedachten was verzonken, gaven ze me een uniek inzicht in de dynamiek van mijn relatie en hoe ik deze weer op de rails kon krijgen.

Als je nog nooit van Relationship Hero hebt gehoord, het is een site waar hoogopgeleide relatiecoaches mensen door gecompliceerde en moeilijke liefdessituaties heen helpen.

Binnen enkele minuten kun je in contact komen met een gecertificeerde relatiecoach en advies op maat krijgen voor jouw situatie.

Ik stond versteld van hoe aardig, empathisch en oprecht behulpzaam mijn coach was.

Doe hier de gratis quiz om gematcht te worden met de perfecte coach voor jou.

Klik op de bovenstaande link om $ 50 korting te krijgen op je eerste sessie - een exclusieve aanbieding voor Hack Spirit-lezers.

(Video) dr. M. Riemslagh: ‘Een moeilijke jeugd leidt tot gezondheidsproblemen, maar je kunt het veranderen’

Videos

1. In gesprek over rouw met Shanti Schiks | Mijn ex heeft ons zoontje om het leven gebracht
(Annemiek Dogan)
2. Hoe bewegen vrouwen zich in een wereld voor en door mannen?
(StudiumGeneraleUU)
3. Hannah Cuppen over verbinden met andere mensen, Liefde en chakra’s | KUKURU #52
(KUKURU)
4. Brein expert Charlotte Labee over de programmatie van je hersenen, voeding en brein | KUKURU #68
(KUKURU)
5. Hoe herken je een leugenaar?
(StudiumGeneraleUU)
6. Ruud Rotteveel: ‘We moeten bij auto-immuunziekten ook kijken naar voeding en leefstijl‘
(OERsterk)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 19/07/2023

Views: 6770

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.