Heen en weer schommelen Tips voor volwassenen - Verslavingsvrij (2023)

Heen en weer schommelen Tips voor volwassenen - Verslavingsvrij (1)

Hé jongens, het is Erik Johnson. Dit is dag 38 zonder heen en weer wiegen. Ik ben al 40 jaar een rocker en ik besloot dit keer echt te stoppen. Ik ging nog een keer voor bijna een maand, maar ik begon gewoon weer te rocken. Ik kon de stilte niet echt aan. Hier zijn tips voor heen en weer schommelen voor volwassenen.

Maar deze keer had ik de intentie om echt te stoppen. Ik kreeg min of meer het inzicht van God dat, weet je, als ik iets groots met mijn leven wil doen, dit het moment is om te stoppen met rocken en anderen te gaan helpen die ook heen en weer schommelen, omdat het een perfect moment is om te stoppen - 40 jaar.

Je weet dat ik meer dan 46.000 uur van mijn leven heb weggegooid. Begon heen en weer te wiegen toen ik acht jaar oud was, terwijl ik met mijn ouders naar de Muppet Show keek. Ik denk dat ik ben begonnen omdat ik veel energie had en erg gevoelig was. Mijn vader was een beetje eng toen hij boos werd en ik denk dat ik het gewoon begon te doen omdat ik verlichting wilde.

Ze noemen het zelfstimulatie, of stimuleren, en net als een jonge jongen met Asperger bedacht ik manieren om me goed te voelen en ik denk dat ik behoorlijk creatief was om mezelf op veel andere manieren te troosten omdat mijn omgeving eng was. Mijn vader had een angstaanjagend karakter. Mijn vrienden hebben me gepest. Zelfs leraren op school pikten me op. Ik herinner me dat ik werd geslagen door leraren, en een leraar trok me aan mijn haar omhoog omdat ik geen kind naast me wilde laten zitten.

Dus het was ik tegen de wereld, en ik was erg gevoelig. Dus het schommelen heeft me echt geholpen om in mijn eigen kleine wereld te komen. Ik zou gemakkelijker kunnen dagdromen. Toen ik muziek aan de mix toevoegde.

Het was een perfecte combinatie omdat ik heen en weer kon rocken, naar mijn hardrock kon luisteren en gewoon uit de ramen kon staren van ons huis waar we woonden in Port Townsend Washington en bij de Puget Sound, zodat ik de baai kon zien. Ik kon het water uit Canada zien komen, de rechte stukken van Juan De Fuca en ik kon de vrachtschepen voorbij zien komen en ik hield van sleepboten en mijn vader had een zeilboot. Daarom zijn we naar die stad verhuisd, zodat mijn vader in het weekend kon zeilen.

We kwamen uit Californië, Newport Beach. We hadden van die grote ramen. We woonden op een heuvel. Het was een prachtige stad die heel onschuldig was, geen misdaad, geen bendes en ik kon van het ene eind van de stad naar het andere lopen zonder lastiggevallen te worden.

Maar na het eten zette ik mijn koptelefoon op en luisterde naar hardrock enschommel heen en weertot bedtijd en dat was mijn leven. Toen ik 17 was, voegde ik alcohol toe aan de mix. Dus toen ik alcohol, muziek en rock had en dat was zo ongeveer mijn leven. Ik werd pas echt alcoholist toen ik 20 was. Maar het rocken was er altijd.

Rocken was gewoon iets wat ik deed met mijn vriendinnen, ze zeiden er niets over. Mijn ouders zeiden er niets over. Over autisme of Asperger werd niet gesproken. Het was gewoon een normaal leven en mensen plaagden me gewoon nooit.

Dus ik denk dat het goede aan rocken is dat niemand me daarmee plaagde. Maar het nam eigenlijk afstand van mijn leven. Ik bedoel, ik had het nodig. Maar nogmaals, ik miste veel activiteiten die ik niet aankon, weet je, ik had angst, sociale angst, erg verlegen, erg stil in de buurt van mensen, en dus raakte ik gewoon aan rocken.

En tegen het einde van mijn schommelen, vorig jaar, de afgelopen zes jaar, heb ik van 's ochtends tot' s avonds gerockt omdat ik thuis werk, en ik had zelfs eelt op mijn knokkels, je kunt ze nog steeds een beetje zien maar ze zijn nu aan het genezen omdat ik al 38 dagen niet heb geschommeld.

Maar ik had letterlijk eelt op mijn knokkels van het schommelen, mijn handen leggen, mijn knokkels op de grond terwijl het schommelde en mijn rug deed pijn. Het maakte me angstiger in de buurt van mensen.

Dus op dit moment voel ik me zelfverzekerder en mijn gevoel van eigenwaarde is een beetje hoger omdat ik ben gestopt met rocken, wat een van mijn grootste verslavingen is die ik nog heb. Muziek was ook een verslaving van 40 jaar en dat heb ik teruggebracht tot een half uur per dag - gewoon een klein beetje jazz, daarvoor luisterde ik 14 uur per dag naar muziek, samen met de 14 uur rocken.

Dus ik ben best tevreden met wat er aan de hand is, ik praat meer met mensen, ik kijk meer in hun ogen. Ik leer mensen in de ogen te kijken. En het helpt je zelfvertrouwen echt als je geen dingen doet die je achter de schermen niet zou moeten doen.

Ik was bijvoorbeeld een flapper, wat jargon is voor iets anders dat jongens doen dat mannen niet zouden moeten doen en dat was iets anders dat ik stopte, niet zo lang geleden, dat veel schuldgevoelens en schaamte veroorzaakte.

Mijn hele leven heb ik geopereerd vanuit vechten of vluchten en schuld en schaamte. Mijn vader creëerde vechten of vluchten in mij. Vroeger haalde ik nooit diep adem. Ik rende altijd rond om mezelf af te leiden. Ik kon nooit stil zitten, moest altijd muziek op de achtergrond hebben. Ik moest altijd een sigaret in mijn hand hebben, een koffie in mijn hand of alcohol in mijn hand.

Nu heb ik veel van die dingen weggenomen en voel ik me kwetsbaar. Maar ik heb ook het gevoel dat ik nu echt een man aan het worden ben en het is grappig om te zeggen dat ik weet dat ik 48 jaar oud ben, maar het rocken heeft mijn mentale groei echt belemmerd, samen met drugs en alcohol, al die dingen hebben me mentaal belemmerd.

Dus ik voel me echt geen 40-jarige man. Fysiek mag ik dan een man van 48 zijn, mentaal heb ik er zeker geen zin in. Maar ik geloof dat we dat in ons voordeel kunnen gebruiken, want iedereen wil minder stress hebben en ze willen hun jeugd voelen. Ik kan je vertellen dat ik me behoorlijk jong voel.

Nu wil ik fysiek mijn lichaam terugkrijgen, yoga gaan doen, gaan stretchen. Mijn verloofde en ik wandelen in de ochtend. Ik ga weer joggen en afvallen, want het is mijn hele ding om fysiek, financieel en spiritueel vrij te worden – vooral hier in Texas.

Dus hoe dan ook. Wat zijn jullie aan het doen? Ben je heen en weer aan het schommelen? Ik waardeer mijn eerste opmerking van iemand die heen en weer rockt enorm, en ik weet dat er veel mensen zijn die heen en weer rocken en dat is waar dit kanaal over ging. Ik ben zo opgewonden dat ik nu meningen krijg over heen en weer wiegen, want dat is wat ik het meest deed, ik bedoel, het was mijn nummer één verslaving, het was mijn nummer één stimulerende activiteit en het kostte veel van mijn leven.

In het begin gaf het me opluchting, maar op de lange termijn nam het meer van me af, net als alle andere verslavingen, ze liegen tegen je, ze laten het er geweldig uitzien, dan vangen ze je op, ze vangen je op, ze laten je voel je tijdelijk goed, maar op de lange termijn put het je uit, het neemt van je weg, maakt je angstiger, maakt je nerveuzer en rocken was daar, samen met alle andere ondeugden en verslavingen.

Dus als je nieuw bent op dit kanaal, klik dan op de abonneerknop. Vertel me wat je doet met je leven. Vind je het leuk om heen en weer te schommelen? Hoeveel doe je elke dag? Wil je stoppen? Wil je door, heeft het invloed op je leven? Staat het je leven in de weg, want weet je, ik was 14 uur per dag aan het rocken.

Ik heb geen vrienden, weet je, de laatste paar vrienden die ik had toen ik nuchter werd, 13 jaar geleden, omdat ze gewoon vrienden dronken. Dus toen ik 13 jaar geleden nuchter werd, isoleerde ik nog meer. Ik wilde geen nieuwe vrienden maken.

Sterker nog, vandaag heb ik nog steeds geen vrienden, maar daar zal ik zo aan werken. Op dit moment wil ik er gewoon aan wennen om niet heen en weer te schommelen, en meer over mezelf te leren naarmate ik meer stil zit. Hoe meer mijn innerlijke kind naar boven komt en hoe meer mijn persoonlijkheid naar boven komt, ik kan echt beginnen te zien waar ik aan moet werken en wanneer ik oude negatieve gedachten moet weggooien.

Het is net als een oud programma, je weet dat je steeds dezelfde oude programma's speelt. Maar ik wil een nieuwe man zijn. Dus daarom moet ik mijn oude negatieve denken opzij zetten, ik moet af van de schuld en schaamte die in mijn lichaam zitten - het vechten of vluchten dat al 40 jaar in mijn lichaam zit.

Ik was constant aan het rennen en verborg me op elke mogelijke manier voor de realiteit omdat ik mezelf niet onder ogen wilde zien en veel mensen doen het. Het kan er net zo onschuldig uitzien als tv kijken, elke avond. Mensen willen niet in stilte stil blijven zitten omdat ze niet willen weten wat er diep van binnen zit, want als je eenmaal stil en in stilte zit, zal je ware zelf naar boven komen, maar je moet het naar boven laten komen, zodat je kunt groeien. Je moet al die onderdrukte gedachten, emoties en gevoelens integreren die je al tientallen jaren hebt onderdrukt.

Ze zullen aan de oppervlakte komen en veel mensen kunnen de ongemakkelijke gevoelens die opkomen als je stil zit niet aan. Maar jongens, daar zit alle groei. Dus als je een echte man of vrouw wilt worden die zelfverzekerd is, die zelfrespect heeft, dan wil je stil blijven zitten en die dingen naar boven laten komen, en als je je emotioneel voelt en begint te huilen, doe dat dan niet. onderdruk het, laat het naar buiten komen, weet je, ga naar een privékamer, ga de natuur in en huil gewoon. Laat het er maar allemaal uit komen. Je zult je daarna geweldig voelen, echt waar.

Ik ben er voor jullie, laat een reactie achter. Weet je, laten we hierover beginnen te praten, want niet veel mensen praten over heen en weer wiegen, weet je, de meeste artikelen. Ze praten alleen over autistische kinderen. Ze praten niet echt over volwassenen die heen en weer schommelen. Maar zoals ik al zei, weet je, mensen stoppen daar niet zomaar heen en weer te schommelen als ze 18 worden. Weet je, dat is belachelijk. We hebben nog veel gewoontes uit onze jeugd uit onze kindertijd en rocken is een van die dingen. Veel stimulerende gewoonten komen uit onze kindertijd die we gewoon blijven doen als we volwassen zijn.

Dus als je het beu bent om heen en weer te schommelen. Dit is het kanaal voor jou. Zoals ik al zei, ik heb de afgelopen 40 jaar 14 uur per dag gewerkt, minstens drie uur per dag. En ik ben hier om je dat te vertellen. Ik weet niet echt wat er is gebeurd, zoals, weet je, ik bedoel, ik heb niet veel goede herinneringen omdat ik bezig was met rocken. Ik heb veel van het leven gemist. Maar ik heb er geen spijt van, want ik werd een zware drinker en ik stierf bijna toen ik 32 was, en verschillende andere keren had ik meer dan 100 keer kunnen sterven, drinkend en rijdend, drugs gebruikend, weet je, drinkend en drogerend.

Dus ik ben hier met een reden, en jij ook, we zijn hier allemaal met een reden. En ik ben aan de dood ontsnapt, dus ik ben erg dankbaar voor elke nieuwe dag. Ik heb geen spijt van mijn rocken, want als ik 20 jaar geleden zou stoppen met rocken, zou ik deze video's niet maken. Dus het is echt mijn roeping, dus hoe dan ook, ik ben aan het dwalen. Bedankt voor het luisteren, en we spreken jullie snel jongens.

Hier is meerBronnen voor Asperger en verslaving.

Verwant

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 17/11/2023

Views: 6351

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.